MENIU

Moarte suspectă într-o secție de poliție. Un șofer băut, care provocase un accident, a decedat înainte de audieri

Un sofer care a provocat un accident a decedat în secția de poliție

Un bărbat de 67 de ani a decedat în sediul unei secţii de poliţie din Prahova înainte de a fi audiat. Cu câteva ore înainte, acesta provocase un accident, fiind sub influența alcoolului. 

Accidentul, în care au fost implicate patru autoturisme, a avut loc joi, pe DN 1B, în comuna Valea Călugărească. În urma testării s-a stabilit că șoferul, bărbatul de 67 de ani, avea o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la spital și externat în aceeași zi, după care a fost dus la audieri. În secția de poliție, bărbatului i s-a făcut rău și, din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva. 

”La data de 4 martie a.c., în jurul orei 19,00, după externarea din unitatea medicală, bărbatul de 67 de ani a fost condus la sediul Poliţiei pentru audiere, împreună cu ceilalţi conducători auto implicaţi în accidentul petrecut pe DN 1B în cursul zilei. În sediul secţiei de poliţie, în jurul orei 21,00, înainte de a fi audiat, bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa unui echipaj medical. Echipajele medicale sosite la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare fără succes, bărbatul fiind declarat decedat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru efectuarea necropsiei. 
În cauză, se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă, mai precizează sursa citată.