MENIU

Moarte suspectă în Slovacia. Cadavrul unei românce, găsit în camera unui hotel. Autoritățile cred că este vorba despre o crimă

Sursa foto: Pixabay

O descoperire macabră a avut loc într-un hotel din Vrakun, districtul II din Bratislava. Recepționera a descoperit, într-o cameră, cadavrul unei tinere. S-a constatat ulterior că este vorba despre o româncă. 

Angajata hotelului a alertat imediat autoritățile. Ajunși la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânără.  De altfel, medicul legist nu a exclus varianta unei crime și a dispus efectuarea autopsiei.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Regionale a Forțelor de Poliție din Bratislava, Jana Šimunková, o patrulă de poliție a fost chemată la unul dintre hotelurile situate în districtul II din Bratislava. Persoana care a sunat la poliție a anunțat că, în una dintre camerele unității de cazare, a fost găsit un cadavru, relatează stiridiaspora.ro.

„În interiorul uneia dintre camere a fost găsit cadavrul unei tinere, fără semne de viață. La fața locului s-a descoperit că femeia avea printre bunuri un act de identitate – un pașaport românesc. A fost chemat și un medic legist, care a constatat decesul și nu a exclus o crimă. Prin urmare, medicul legist a dispus efectuarea autopsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției. 

Potrivit lui Šimunková, medicul legist a declarat că trupul victimei nu prezenta semne de violență. „Un membru împuternicit al Direcției Regionale a Poliției din Bratislava II a început urmărirea penală în materia infracțiunii de omor. Polițiștii efectuează, în prezent, și alte demersuri procedurale pentru stabilirea identității persoanei”, a punctat purtătorul de cuvânt. 

Mai multe articole despre:
slovacia romanca decedata hotel