MENIU

Moarte suspectă, în Italia. Român găsit mort la 5 zile după ce a dispărut din șantierul unde lucra. Iubita sa cere să se facă dreptate

Sursa foto: Pixabay

Un muncitor de 50 de ani, de origine română, a murit în condiții neelucidate pe un șantier unde lucra, în Italia. Iubita acestuia acuză moartea suspectă și cere să se afle adevărul. 

Bărabtul lucra fără forme legale pe un șantier de construcții din Roma. Acesta a fost găsit fără viață într-o grădină alăturată șantierului, după cinci zile în care nu s-a știut nimic de el, potrivit știridiaspora.ro

,,Vreau să aflu ce s-a întâmplat cu adevărat și cum a murit Gigi", a afirmat iubita acestuia.

Pe 10 septembrie, bărbatul se afla la muncă pe șantierul unde lucra de la începutul lunii. În jurul orei 13:00, partenera lui l-a auzit pentru ultima oară la telefon.

,,L-am sunat și i-am urat poftă bună pentru prânz, iar el mi-a spus că încă nu luase pauza de masă, că mai aveau ceva de lucru. M-a întrebat ce fac, i-am răspuns că am terminat lucrul și că mă întorceam acasă. Au fost ultimele cuvinte pe care le-am schimbat cu Gigi și acasă nu s-a mai întors niciodată”, a povestit femeia, la un post TV.

Văzând că nu mai ajunge acasă, iubita acestuia, îngrijorată, l-a sunat de nenumărate ori, însă în zadar: ,,La un moment dat, nu a mai sunat deloc telefonul, probabil se descărcase bateria”.

După trei zile în care nu a știut nimic de bărbat, femeia a reușit să obțină numărului de telefon al angajatorului. Acesta i-a spus că bărbatul plecase de la serviciu vineri, ca de obicei, la ora 16:00.

,,Pe patron nu l-a interesat. Nu m-a sunat să mă întrebe dacă l-am găsit sau dacă nu, dacă am vești despre Gigi, dacă se mai știe ceva de el, nimic”, a povestit îndurerată femeia.

În seara zilei de marți, la patru zile de la dispariție, aceasta a fost sunată de un coleg de pe șantier al bărbatului: ,,Mi-a zis să merg la carabinieri și să le cer să meargă împreună cu mine la șantier, să-l caut acolo pe Gigi, nu în altă parte".

A doua zi femeia s-a prezentat la unitatea de carabinieri și a facut o plângere privind dispariția partenerului său de viață.

Ulterior, autoritățile au contactat-o și au informat-o că l-au găsit decedat pe bărbat, pe teritoriul unei mici grădini private, de lângă șantierul unde lucra. Era îmbrăcat în hainele de lucru și se presupune că vineri, 10 septembrie, românul nu a plecat din santier.  

În urma autopsiei s-a constatat că acesta ar fi murit în urma unui atac de cord.

Mai multe articole despre:
italia deces roman disparut santier