MENIU

Moarte înfiorătoare: un fost pompier din Suceava a mers la pescuit. Dar nimeni nu ştie CE l-a ucis

Moarte învăluită în mister a unui fost pompier din Vatra Dornei. Bărbatul de 59 de ani a murit la Spitalul Judeţean Suceava, la câteva zile după ce a fost înţepat de o insectă.

Medicii aşteaptă acum rezultatele analizelor de laborator pentru a stabili ce microb l-a ucis atât de rapid pe acesta. Ei nu se pot pronunţă ce insectă ar fi putut să producă înţepătura fatală, cert este că pacientul avea o umflătură la nivelul gâtului atunci când a ajuns la spital. Bărbatul a ajuns în agonie la Spitalul Judeţean Suceava, pe 24 mai, în şoc toxico septic, scrie informatiata.ro. 

Medicii au rămas şocaţi când i-au văzut analizele de sânge şi l-au internat la Terapie Intensivă. Soţia acestuia a declarat că bărbatul, care suferea şi de boli cronice, a acuzat frisoane şi febra după ce a fost înţepat de o insectă în timp ce se află la pescuit pe răul Bistriţa, în zona Zugreni. A venit acasă cu umflătură la gât iar starea lui s-a înrăutăţit până a două zi. Bărbatul nu şi-a dat seama că este ceva grav şi a luat câteva pastile crezând că are o banală răceală.

Pe 24 mai, când starea lui s-a agravat mult, soţia a sunat la 112 şi acesta a fost dus la spitalul din Vatra Dornei după care a fost tranferat la Spitalul Judeţean Suceava. S-a luat legătură cu medicii infectionisti, care au administrat de urgenţă tratament iar pacientul a fost internat la Terapie Intensivă. În ciuda eforturilor medicilor, acesta a murit în dimineaţă zilei de 25 mai.

Medicii spun că vor dezlega misterul morţii pacientului după ce vor primi rezultatele analizelor de laborator dar şi ale necropsiei. Între timp, şi poliţiştii au demarat cercetări în acest caz.