MENIU

Moarte CUMPLITĂ a unui copil de 3 ani: Lăsat fără suflare după ce a fost mușcat de cap de câinele familiei - Detalii incredibile

Moarte CUMPLITĂ a unui copil de 3 ani: Lăsat fără suflare după ce a fost mușcat de cap de câinele familiei

Un copil de 3 ani, din Mangalia, a murit joi într-un mod cumplit, după ce a fost atacat de câinele familiei, un exemplar din rasa Presa Canario, care poate fi extrem de periculos. 

Imediat după atacul câinelui de 5 ani au fost alertate autoritățile prin apel la 112. Din păcate, echipajul medical nu a mai putut face nimic, iar copilul a murit la spital, potrivit ziare.com.

Potrivit primelor informații, câinele, ținut într-un țarc, ar fi scăpat când bunica băiețelului a mers să-l hrănească. Animalul ar fi sărit la copil și l-a mușcat de cap.

Din informațiile anchetatorilor, câinele era înregistrat. A fost întocmit dosar penal, iar polițiștii și procurorii vor lua măsurile ce se impun în acest caz.

Veterinarii, crescătorii și dresorii avertizează că animalele din această rasă - Presa Canario, masive, sunt cunoscute pentru caracterul puternic și agresiv. Ei au atras atenția că această rasă de câini au nevoie de stăpâni care să știe să-i domine, pentru că devin periculoși în cazul unor persoane nepotrivite, care nu-i pot controla. Cu un stăpân ferm și consecvent, el poate fi un companion devotat și agreabil, mai spun crescătorii și dresorii de câini.