MENIU

MM Stoica se roagă de Gigi Becali și de Digi să-l ia înapoi | UPDATE Reacția lui MM

Foto: gsp

Renunțarea la postul de manager al FCSB a arătat ca un act de curaj al lui Mihai Stoica, doar că el s-a răzgândit și încearcă acum să-l convingă pe Gigi Becali să-l reprimească! Totodată, MM Stoica le propune și celor de la Digi Sport, foștii lui angajatori, să-l accepte înapoi, susține gsp.

MM Stoica și Gigi Becali discută des și MM i-a cerut patronului reluarea colaborării. Dar răspunsul lui Becali l-a șocat pe Stoica: "Poți să te întorci chiar acum, dar la Academie, la juniori!”, a scris gsp.

MM spera să-și reia activitatea ca manager sportiv responsabil de prima echipă, nu să fie retrogradat la copii. El mai crede că poate să-și recâștige postul, de aceea se comportă în continuare ca un oficial fecesebist, în preajma partidei de la Craiova a fost comunicatorul cel mai agresiv din tot clubul.

Astfel, MM Stoica a râs de Pițurcă și de rezultatele lui submediocre în competițiile europene, i-a atenționat pe suporterii craioveni că echipa lor reală e în „C” și-i aparține lui Mititelu, nu e cea din prima ligă. Un discurs cum nu au avut nici Becali Becali, nici directorul sportiv Narcis Răducan, nici antrenorul Bogdan Vintilă.

Mihai Stoica vrea să revină în sport și din necesitatea de a avea un salariu. El nu are în spate o carieră ca fotbalist sau ca antrenor, deci nu a beneficiat de câștiguri importante. Apropiați ai săi spun că l-a mai "sărăcit” și Dosarul Transferurilor, care i-a cauzat cheltuieli mari și l-a obligat să petreacă 713 zile în pușcărie, conform gsp.

UPDATE | MM Stoica a reacționat: 

"GSP și noul concept lansat în materie de invenții : ALL EXCLUSIVE.

UPDATE : mă mai rog de Edi să merg la Mediaș, de Dică să mă duc la Pitești, de Marica la Farul (s-a terminat sezonul pe litoral dar orișicât), de Telekom, măcar o lună până se desființează și de Pro X. De Pro X mă rog doar joia".

Mai multe articole despre:
null