MENIU

Mituri despre sexualitatea masculină. Psihologii vorbesc pentru prima dată despre asta

Mituri despre sexualitatea masculină. Psihologii vorbesc pentru prima dată despre asta

În timp ce tu visezi la declaraţii romantice şi mângâieri tandre, partenerul tău de cuplu vrea sex? Iată câteva mituri despre sexualitatea masculină, care te vor ajută să înţelegi mai bine bărbaţii.

Faptul că femeile sunt mai emotive decât bărbaţii nu mai este o noutate. Dar uneori asta nu doar că nu le ajută, dar le şi împiedică să înţeleagă sexualitatea masculină, cum gândesc de fapt domnii şi cum aleg ei să îşi comunice sentimentele.

Bărbaţii se gândesc doar la sex

Atât bărbaţii, cât şi femeile, au moduri diferite prin care îşi manifestă ataşamentul faţă de oamenii din jurul lor. Într-o relaţie de cuplu, în timp ce doamnele au nevoie de atenţie, tandreţe, romantism şi cuvinte frumoase, bărbaţii ajung să îşi satisfacă nevoia de apropiere în pat.

De cele mai multe ori acest lucru se întâmplă pentru că în copilărie sunt programaţi prin educaţie să-şi respingă emoţiile "prea feminine". De aceea nu reuşesc să îşi manifeste ataşamentul altfel decât prin sex. Acesta este limbajul iubirii pentru ei.

Dacă nu are erecţie, nu te place

Nu neapărat! Poate să te placă şi dacă nu are erecţie. Nu are nicio legătură cu tine. Cauzele pot fi multiple: stres, alcool, vârstă sau probleme de sănătate. Poate avea, de asemenea, probleme sexuale netratate.

Fanteziile sexuale sunt motiv de înşelat

Nu doar bărbaţii au astfel de fantezii. Şi femeile se pot gândi la asta, doar că ele se concentrează mai mult pe latura afectivă. Faptul că ei sunt mai perverşi nu înseamnă că nu se pot controla sau că este un lucru anormal. Şi nici că vor căuta să îşi satisfacă cu orice preţ apetitul sexual.

De asemenea, determinaţi de sexualitatea masculină mai puternică, se uită la filme pentru adulţi şi asta îi satisface, astfel că nu fac presiuni asupra partenerelor lor de cuplu. Ba mai mult, poate fi un mod care îi împiedică să înşele sau să manifeste comportamente neadecvate, cum ar fi violenţă.

Dacă îşi exprimă sexualitatea masculină în relaţia cu alţi bărbaţi sunt gay

Nu întotdeauna! Deşi pare un lucru neobişnuit şi greu de acceptat, unii bărbaţi se simt atraşi de ideea că pot face sex cu un alt bărbat fără să fie gay sau bisexuali şi fără să îşi dorească altceva mai mult decât să acumuleze noi experienţe.

Sursa: psychologies.ro

Mai multe articole despre:
femeie bărbat cuplu sexualitate