MENIU

10 august, ziua de care se teme PSD-ALDE. Mitingul diasporei, în IMAGINI

<p>Miting Piata Victoriei</p>
<p>Miting diaspora 10 august</p>
<p>Miting diaspora 10 august</p>
<p>Miting diaspora 10 august</p>
<p>Miting diaspora 10 august</p>
<p>Miting Piata Victoriei</p>
<p>Miting Piata Victoriei</p>
<p>Miting 10 august 2018</p>
<p>Miting 10 august 2018</p>

Vineri, 10 august 2018, românii din diaspora şi cei care au rămas în ţară îşi unesc forţele în Piaţa Victoriei, din Capitală, la un mare miting anti-guvernarea PSD. Încă de joi noaptea, oamenii au început să se strângă în fața Guvernului, scandările fiind auzite imediat după ora 7 dimineața.

"Diaspora acasă" este genericul sub care românii aflaţi în străinătate se vor strânge vineri, în Piaţa Victoriei din Capitală, la un protest anunţat pe reţelele de socializare.

Zeci de persoane s-a strâns, vineri dimineața de la primele ore, în Piața Victoriei din București pentru a cere demiterea guvernului. Sunt români veniți din mai multe țări, Italia, Spania, Olanda, Norvegia etc, iar numărul manifestanților crește de la o oră la alta.

Românii se întorc ACASĂ. Mobilizare fără precedent la MITINGUL DIASPOREI: "România, trezeşte-te!"

Românii s-au strâns în Piața Victoriei încă de joi noaptea:

"MITING DIASPORA". Deşi protestul nu are un organizator oficial, fiind promovat şi susţinut de mai multe asociaţii şi platforme civice, zeci de mii de oameni au răspuns evenimentelor organizate pe reţelele de socializare.

Autorităţile au luat în calcul participarea unui număr mare de persoane la mitingul de vineri, context în care au fost luate măsuri pentru desfăşurarea evenimentului în condiţii de siguranţă.

Cu o zi înaintea manifestaţiei din faţa sediului Guvernului, şeful Serviciului de comunicare din Jandarmeria Română, Marius Militaru, i-a îndemnat pe participanţii la protest să se delimiteze de incitările la violenţă care au apărut în spaţiul public.

Mai multe articole despre:
protest diaspora protest 10 august