MENIU

Mitică Dragomir, dezvăluiri zguduitoare despre rețeaua Coldea: L-au înconjurat și l-au transformat pe Băsescu din vultur în cioară

Mitica Dragomir

Mitică Dragomir a făcut o serie de dezvăluiri, în direct la Realitatea PLUS, despre scandalul momentului.

Mitică Dragomir aruncă nucleara și a făcut dezvăluiri în direct la Realitatea PLUS din culisele caracatiței Coldea-Dumbravă. Acesta susține că în spatele dosarelor mincinoase se afla generalul Dumbravă, care mergea și dădea ordine judecătorilor. Statul paralel era atât de puternic încât nici măcar fostul președinte Traian Băsescu nu îl putea opri. 

"Dumbravă a fost un tip foarte tare, el era cel care se ducea în spatele judecătorilor și spunea, vedeți, aveți dosarul numărul cutare, cred că e bine între 7 și 15 ani. Era informat și domnul Băsescu de ce se întâmplă, dar în momentul în care au simțit că Băse nu mai are puterea necesară, i-au atacat familia prima dată. L-au înconjurat și din vultur l-au transformat în cioară. El a crezut că acești tineri puși de el au caracter și că de neamurile lui nu se leagă. Aceștia, pentru carieră, au călcat pe cadavre, fiicele lui au suferit."

Mai multe articole despre:
Mitica Dragomir coldea basescu