MENIU

Misterul miresei din Trivale. Întâmplarea şocantă pe care a trăit-o un taximetrist

Misterul miresei din Trivale. Întâmplarea şocantă pe care a trăit-o un taximetrist

Multă lume din Piteşti ştie legendă miresei din cartierul Trivale. Unii cred cu tărie în ea, alţii sunt sceptici şi spun că este vorba doar despre o născocire.

Povestea spune că o tânără care urma să se căsătorească s-a sinucis în pădurea de lângă cartier, după ce iubitul ei a fost călcat de maşină chiar în ziua nunţii. Sufletul ei a rămas să hoinărească pe pământ şi şi-a găsit adăpost într-o casă părăsită din pădure.

Mireasă s-a arătat, se spune, unui taximetrist, iar povestea acestuia îţi da fiori. Potrivit legendei, şoferul ar fi luat într-o zi în maşină o mireasă care i-a cerut să o ducă la o casă din pădure. Pentru că nu avea bani la ea, femeia şi-a scos verighetă de pe deget, a pus-o într-o batista şi i-a dat-o bărbatului până când avea să îi aducă bani din casă. Şoferul a adormit însă brusc şi când s-a trezit era cu maşină în faţă unui bloc din Trivale.

Fără să ştie cum a ajuns acolo, bărbatul a intrat în bloc şi, încercând să afle ce s-a întâmplat, le-a spus oamenilor povestea sa. A aflat că în acel bloc locuise într-adevăr femeia pe care a descris-o, dar că această s-a sinucis în urmă cu 10 ani, când bărbatul cu care urmă să se mărite fusese călcat de maşină chiar în ziua nunţii.

Sursa: bzi.ro

Mai multe articole despre:
Piteşti taximetrist poveste mireasa din Trivale