MENIU

Misterioasa soție a lui Kim Jong-un iese la lumină: Ce SE ȘTIE și, mai ales, ce NU SE ȘTIE despre jumătatea liderului nord corean

Kim Jong-un și Ri Sol-ju / Captură video

Ochii lumii se îndreaptă în ultima vreme spre Coreea de Nord, unde prima doamnă, soția lui Kim Jong-un, devine tot mai interesantă prin numerosele apariții publice, aspect nemaiîntâlnit până acum la soțiile liderilor nord coreeni. Ri Sol-ju este un personaj misteriors chiar și pentru coreeni. Nu se știe exact câți ani are și nici când s-a căsătorit cu Kim Jong-un, dar se presupune că soții de la Phenian au trei copii. 

Ri Sol-ju ar avea 32 sau 33 de ani. În timp, a arătat că este o bună cântăreață, dar și un antreprenor de succes prin poşetele pe care le creează. Cu totul ieșite din comun sunt aparițiile tot mai dese în ultimul an la întâlnirile diplomatice ale soțului său, ceea ce o face pe Ri să fie considerată diferită faţă de predecesoarele sale.


Cea mai recentă apariție a fost la la concertul de Anul Nou, susţinut în capitala Coreei de Nord.


Ri a fost prezentată în mod oficial nord-coreenilor ca fiind soția lui Kim Jong-un în vara anului 2012, deși cuplul s-ar fi căsătorit încă din 2009, potrivit oficialilor din serviciile de informații de la Seul. Cuplul are cel puțin 3 copii, însă niciodată nu s-a știut numărul exact al acestora.