MENIU

MISTERELE Kremlinului. Unde a dispărut ministrul Apărării, Serghei Șoigu - de 12 zile este DE NEGĂSIT

Speculații la Moscova, după ce omul numărul 1 al Armatei Ruse a dispărut, pur și simplu. Ministrul Apărării Serghei Șoigu nu a fost văzut de aproape 2 săptămâni, iar dispariția este cu atât mai suspicioasă cu cât acesta era extrem de prezent în spațiul public.

Agenția de presă UNIAN, citând 2 publicații de investigații din Rusia, "Mediazona” și "Agenție”, a prezentat și modul în care ministrul a dispărut din comunicarea propagandei de la Kremlin.

Ultimul videoclip al lui Șoigu a apărut pe 11 martie, când a decorat combatanți care au participat la „operațiunea militară specială” din Ucraina. Pe 18 martie, numele său a mai fost pomenit într-un comunicat al Kremlinului, în care se spune că Putin a discutat cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate despre mersul campaniei.

În aceeași zi, Channel One a difuzat o filmare în care apare Shoigu, însă filmarea era tot din 11 martie. În cercurile apropiate ministerului Apărării de la Moscova s-a vehicular informația că Șoigu, unul dintre oamenii de încredere ai lui Vladimir Putin, ar avea probleme cu inima.