MENIU

Mister în cazul tragediei de la Ialomița. Șoferul tirului NU ar fi adormit la volan UPDATE

<p>Accident Ialomița</p>
<p>Accident Ialomița</p>
<p>Accident Ialomița</p>

Noi detalii ies la iveală după accidentul cumplit din Ialomița. Șoferul tirului nu ar fi adormit la volan, conform unor surse citate de Realitatea TV. Acesta a oprit înainte cu trei kilometri de a produce accidentul pentru a-și cumpăra o cafea. Acum, autoritățile verifică toate scenariile.

Accident Ialomița. Cele două femei rănite în accidentul de sâmbătă din judeţul Ialomiţa, internate la Spitalul Floreasca din Capitală, sunt stabile clinic, iar tânăra de 19 ani aflată la Spitalul ''Bagdasar-Arseni'' a fost detubată, dar încă este în risc vital, informează duminică Ministerul Sănătăţii.

Accident Ialomița. Potrivit unei informări a MS, cele două paciente aflate la Spitalul Floreasca sunt stabile clinic. ''Sunt în ATI. Una a fost detubată, cea operată este încă intubată'', precizează MS. Referitor la tânăra de 19 ani internată la Spitalul ''Bagdasar-Arseni'', aceasta a fost detubată şi este conştientă. ''Tânara de 19 ani a fost detubată, e conştientă, încă este în risc vital'', arată sursa citată.

Accident Ialomița. Cercetarile în cazul accidentului tragic de la Ialomița, continuă. Șoferul tirului nu ar fi adormit la volan, spun surse din poliție. Înainte să se producă impactul, șoferul a oprit cu 3 km înainte pentru a-și cumpăra o cafea și ar fi făcut și un popas pentru a se odihni. Acum autoritățile verifică celelalte scenarii rămase.

Accident Ialomița. Este posibil ca șoferului să i se fi făcut rău la volan, dat find că avea și antecedente medicale. O altă ipoteză luată în calcul este legată de condițiile tehnice ale mașini.

Accident Ialomița. Victimele accidentului din Ialomița sunt în stare critică. Șase dintre acestea au fost transferate la spitalele Florească și Bagdasar Arseni din Capitală, iar una a rămas internată la Spitalul din Slobozia.

Accident Ialomița. Tânăra de 19 ani rănită sâmbătă dimineaţa în accidentul rutier care a avut loc în judeţul Ialomiţa şi care a fost transferată de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni este în stare foarte gravă, informează Ministerul Sănătăţii.

Accident Ialomița. Potrivit MS, a fost adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală şi o a patra victimă a accidentului rutier - o femeie de 51 de ani, care are fractură de coloană, dar este conştientă.La Spitalul Bagdasar-Arseni, potrivit MS, mai sunt internate o femeie de 30 de ani cu fracturi oase nazale, şi o femeie de 41 de ani, operată de fractură de splină, diafragma, hemotorax drenat, în final de intervenţie pentru şold dislocat.Alte două femei rănite se află internate la Spitalul Floreasca.

Accident Ialomița. Accidentul de circulaţie s-a produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri şi a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători. Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, şapte dintre răniţi sunt tot angajaţi ai companiei.

Accident Ialomița. A mai fost nevoie de o tragedie ca autoritățile să ia măsuri! Abia după ce zece oameni au murit și alți șapte sunt grav răniți, ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, anunță controale pentru cei care transportă marfă. Acesta vrea și introducerea unor dispozitive pentru scanarea retinei șoferilor de tir.

Război politic total după accidentul din Ialomița. UPDATE Răzvan Cuc a făcut anunțul. Ce urmează!

Mai multe articole despre:
accident ialomita