MENIU

Drama lui Miss BumBum, cel mai sexy posterior de pe Instagram

Amanda Lee este o americancă în vârstă de 32 de ani, care a devenit faimoasă datorită pozelor sexy de pe Instagram. Ea este şi instructor de fitness, poreclită Miss BumBum. Galeria Foto.

Blondina a postat prima poză pe respectiva reţea de socializare în 2014, iar de atunci a rămas foarte activă, cu fotografii senzuale "urcate" zilnic. A ajuns la 11,2 milioane de admiratori. Există şi reversul medaliei: Amanda a devenit dependentă de perfecţiune, iar din cauza asta trăieşte un calvar. Pune singură presiune pe ea, pentru că nu postează o imagine până nu este sigură că e perfectă. Şi trebuie să apară zi de zi pe Instagram. Are contracte publicitare ce o obligă la apariţii constante.

"Pentru sănătatea mea psihică, nu vreau să mai fiu obsedată de perfecţiune. Vreau să am mai multă încredere în mine, fără să mă implic atât de mult. Mi-am construit un brand sexy, iar acum am multă presiune pe mine. Fac sute de poze până prind cadrul perfect, ca să-l postez", a povestit Amanda calvarul prin care trece.

Cum arată pozele pe care Miss BumBum le consideră cele mai sexy, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
sexy instagram miss bumbum