MENIU

Tragedie în jud. Dolj: doi frați au murit, după ce au căzut într-un heleșteu. Copiii au vrut să-și scoată mingea din apă

Copiii încercau să-și recupereze mingea cu care se jucau

Doi frați, în vârstă de 9 și 11 ani, din județul Dolj, au fost scoși, duminică seara, dintr-un heleșteu unde ar fi căzut în timp ce încercau să-și recupereze mingea cu care se jucau. În ciuda eforturilor medicilor, copiii au murit la spital.

Helesteul este amplasat in extravilanul comunei Racarii de Sus, pe o proprietate privata si este prevazut cu indicatoare de avertizare.

Acolo au ajuns si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj (un echipaj SMURD si o autospeciala de pompieri) si o autospeciala a Serviciului de Ambulanta Dolj.

Echipajele de interventie le-au facut manevre de resuscitare celor doi baieti, ulterior ei fiind transportati la spital, unde au continuat manevrele de resucitare. În ziuda eforturilor medicilor, insa, cei doi copii au murit.

Potrivit politistilor, cei doi baieti sunt frati si s-ar fi jucat cu o minge, aceasta cazand in lac. Unul din ei ar fi incercat sa scoata mingea si ar fi cazut, celalalt ar fi incercat sa il scoata si a cazut si el.

Mai multe articole despre:
copii cazuti in lac helesteu dolj