MENIU

Mirele proxenet, ridicat de mascați de la propria nuntă: a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Mirele din Suceava

Un proxenet din Suceava care a fost ridicat de mascați de la propria sa nuntă a fost condamnat acum în Germania la 10 ani de închisoare.

Vara trecută, Liviu Muraru a fost săltat de mascați de la propria nuntă, desfășurată în restaurantul sucevean Bucovina, iar ulterior a fost extrădat în Germania, unde era acuzat că a obligat o tânără să se prostitueze. Judecătorii germani l-au condamnat zilele trecute pe Muraru la 10 ani și șase luni de închisoare pentru proxenetism, trafic de persoane, viol și vătămare corporală.

Tribunalul Fulda din landul german Hessa l-a condamnat pe Liviu Muraru, în vârstă de 24 de ani, la 10 ani și șase luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de pro­xenetism, trafic de persoane în scopul exploatării sexuale, viol și vătămare corporală.

La începutul verii trecute, Curtea de Apel Suceava a admis cererea procurorilor germani și a dispus extrădarea în Germania a lui Liviu Muraru, botoșăneanul de 24 de ani săltat de mascați chiar de la nunta sa, din incinta restaurantului Bucovina din municipiul Suceava.

La sfârșitul lunii mai 2015, tânărul botoșănean a fost ridicat de mascați de la propria sa nuntă, care s-a desfășurat în restaurantul Bucovina din munici­piul Suceava. Pe numele lui Liviu Muraru era emis un mandat european de arestare pentru infracțiuni de trafic de persoane, privare de libertate, viol și vătămare corporală periculoasă, fiind dat și în urmărire internațională pentru că ar fi comis faptele mai sus menționate, scrie Obiectiv de Suceava.

Mai multe articole despre:
null