MENIU

Mircea Drăghici, după ieșirea de la DNA: "Civilii din politică trebuie executați!"

Mircea Drăghici, reacție anti-DNA

Mircea Drăghici, fostul trezorier al PSD din perioada Dragnea, a fost zgârcit la declarații la ieșirea din sediul DNA, unde i s-a schimbat încadrarea din martor în inculpat, dar ulterior a postat un text pe Facebook în care îi acuză pe procurorii anticorupție că fac "poliție politică".

"Sunt realmente uluit de decizia DNA de astăzi. Nu există absolut nicio rațiune pentru punerea în mișcare a acțiunii penale, niciun argument sustenabil. Ca și în cazul soției mele, totul pare a fi doar o parte a unei foi de parcurs stabilite în anumite laboratoare. În condițiile în care toți martorii au dat declarații favorabile de la momentul în care am fost numit suspect și până astăzi, nu pot decât să constat cu dezolare că trăim vremuri în care poliția politică e vie și din ce în ce mai puternică.

"Civilii din politică trebuie executați!". "Am înțeles, să trăiți!", a scris Mircea Drăghici pe Facebook.

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost pus sub acuzare de DNA, în dosarul în care procurorii anticorupție investighează modul în care PSD a folosit subvențiile de la buget acordate prin Autoritatea Electorală Permanentă.

Mircea Drăghici a confirmat, la ieșirea de la DNA, faptul că i-a fost schimbată încadrarea în dosar și a fost pus sub acuzare.

Șeful banilor din PSD, Mircea Drăghici, audiat de DNA. Este pus sub acuzare

"În calitate de trezorier al unui partid, având atribuții de gestionare și administrare a bunurilor și fondurilor bănești aparținând formațiunii politice respective, suspectul și-ar fi însușit suma de 380.000 euro prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil, având un caracter simulat, folosind astfel suma de bani provenită din subvenții în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, respectiv pentru plata parțială în proporție de peste 2/3 a unui imobil", îl acuză procurorii DNA pe Mircea Drăghici.

Mai multe articole despre:
Mircea Drăghici