MENIU

Miracol în Săptămâna Mare: Fetița de două luni, bătută crunt de mama cadru militar, dă semne de însănătoșire! Ce spun medicii

Bebeluș/ Profimedia

Fetița de două luni, bătută crunt de mama angajată în Aramată, dă semne de ameliorare. Vestea vine ca un miracol în Săptămâna Mare, în condițiile în care medicii se temeau că micuța ar putea suferi p hemoragie craniană. 

Conform medicilor, evolutia micutei de numai doua luni a fost una pozitiva. Medicii se temeau ca fetita ar putea suferi o hemoragie craniana insa, din fericire, acest lucru nu s-a intamplat. 

Copila va ramane, in continuare, sub supravegherea medicilor. 

O angajată MApN a fost arestată și acuzată că și-a bătut crunt bebelușul de doar două luni, fetița fiind la un pas de comă. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional!

Bebelușul a fost adus la Spitalul de Pediatrie din Ploiești chiar de către părinții săi. Medicii au constatat că avea mai multe fracturi, iar acesta va avea nevoie de 50 de zile de spitalizare. 

Copil bătut de o femeie pe stradă, după ce ar fi țipat la câinele ei. Ca "pedeapsă", micuțul a fost călcat pe mână cu piciorul

În mod șocant, femeia a negat în fața procurorilor că și-ar fi agresat copilul și nici nu a spus dacă suferă de vreo boală sau dacă ia vreun tratament în acest moment.