MENIU

Miracol de Crăciun. Primele imagini cu Alexia, fata căreia medicii i-au reatașat brațele amputate - VIDEO

Pentru Alexia, adolescenta ale cărei brațe au fost retezate în urma unui înfiorător accident în care a fost implicat un autocar cu elevi, Crăciunul a fost cu adevărat magic. O echipă de medici inimoși a reușit ceea ce părea aproape irealizabil, să-i reatașeze membrele. Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional.

"Se spune că omul sfințește locul!!! Alexia este într-un loc binecuvântat, înconjurată de trei dintre supereroii ei, ai noștri, ai țării… trei dintre cei mai fantastici, profesioniști si dedicați medici, care ne-au redat viața si ne-au așezat zâmbetul pe chip. Vă mulțumim din suflet, din inimă, din toată ființa!!!”, a scris mama Alexiei pe pagina ei de Facebook.

 

Imaginile au fost filmate de mama Alexiei şi o arată pe fiica ei mergând pe holurile spitalului împreună cu medicii şi asistentele care lucrează acolo. Mama fetei a mulţumit personalului medical de acolo şi dr. Sidonia Susanu, medic primar de chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă şi coordonatorul secţiei de chirurgie plastică de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi.

 

Alexia, în vârstă de 15 ani, a fost grav rănită vineri noaptea la Pașcani, unde autocarul în care călătorea s-a răsturnat. Fata făcea parte dintr-un ansamblu folcloric din Botoșani și mergea alături de colegii ei la un festival la Slobozia, în Ialomița.

Adolescenta a avut ambele brațe amputate, conform declarației date de prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași. Medicii au reușit însă, la finalul unei operații de 20 de ore, să-i atașeze brațele. 

 

Mai multe articole despre:
alexia accident autocar brate retezate