MENIU

Minorii care au dat zeci de spargeri în Capitală, nepoții unui interlop. Hoții sunt cercetați pentru furt calificat

Sursa foto: Poliția Română

Hoții minori care au fost duși la audieri săptămâna trecută, după ce au dat o serie de spargeri Sectorul 1 al Capitalei, sunt nepoții interlopului Viorel Motoi. Bărbatul s-a remarcat ca escroc, iar cea mai cunoscută victimă a sa a fost Oana Zăvoranu. Acesta a păcălit-o pe cunoscuta vedetă, împreună cu așa-zisele vrăjitoare Melissa și Vanessa, în celebrul dosar de înșelăciune. 

Nepoții interlopului Viorel Motoi, zis Gongoi, au vârste cuprinse între 15 și 16 ani și au fost depistați de oamenii legii după ce mai mulți locuitori din Sectorul 1 al Capitalei au depus plângeri la Poliție.

Cinci case și trei autoturisme au fost sparte de adolescenți în ultimele săptămâni. Ei actionau numai seara. Potrivit autoritatilor, aceștia ar fi furat bunuri și carduri pe care le-au folosit imediat după ce au comis faptele.

Potrivit surselor din anchetă, nepoții interlopului Gongoi nu beneficiază de luxul în care locuiește bunicul lor. Aceștia ar trăi dintr-o sărăcie lucie, spun polițiștii.

Viorel Gongoi este fiul vrăjitoarei Omida și își așteaptă condamnarea, care se anunță una grea. În tot acest timp, nepoții săi sunt cercetați pentru furt calificat și furt informatic. 

Mai multe articole despre:
furt bucuresti nepoti interlop Viorel Motoi