MENIU

Minor, urmărit de polițiști după ce a furat două mașini din fața unui fast-food din Suceava. Cum a încercat să scape de oamenii legii

Minor, urmărit de polițiști după ce a furat o mașină din fața unui fast-food din Suceava / Foto: Inquam Photos

Urmărire ca în filme pe străzile din Suceava! Un minor în vârstă de 17 ani a furat, în doar câteva ore, două mașini parcate în fața unui restaurant. Angajații fast-foodului au dat alarma. Hoțul a fost prins de polițiști în curtea Campusului Universitar din Suceava, unde a încercat să se facă nevăzut printre studenții care ieșeau de la cursuri. 

Minorul în vârstă de 17 ani a furat o mașină de livrări din fața unui restaurant și a fost urmărit mai mulți kilometri de oamenii legii, pe străzile din Suceava. Angajații fast-foodului au observat că mașina pleacă din fața societății și au alertat imediat Poliția.

Pe urmele minorului au plecat mai multe echipaje de poliție. Băiatul a fost prins în timp ce se afla în al doilea autoturism, în centrul orașului.

Tânărul a abandonat mașina furată și a fugit pe jos aproape un kilometru, în încercarea de a scăpa de polițiști. A fost prins în curtea în curtea Campusului Universitar din Suceava, unde a încercat să se facă nevăzut printre studenții care ieșeau de la cursuri.

"Polițiștii au reușit să se mobilizeze și să blocheze pe tânărul. Nu s-a pus în discuție utilizarea armamentulu pentru că este minor, în zonă aflânduse și multer alte persoane. A fost urmărit de către polițiști rutier", a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Tânărul a fost dus la sediul Poliției Municipiului Suceava, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ.Polițiștii au deschis o mega anchetă. 

Mai multe articole despre:
minor urmarit politisti fast food suceava