MENIU

Ministrul Sănătății, în lacrimi! De ce a intrat Nelu Tătaru în politică. Povestea care l-a făcut să cedeze

Ministrul Sănătății - Nelu Tătaru

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății a izbucnit în lacrimi la o emisiune TV. Demnitarul a vorbit despre trecutul său și despre faptul că a avut parte de o tinerețe foarte grea. Acesta a dezvăluit și un moment foarte dureros din viața sa, dar și motivul pentru care a intrat în politică.

Acesta a povestit despre adolescența lui și viața de student, care a fost una foarte dificilă, din cauza morții  tatălui său. Ministrul Sănătății avea doar 18 ani când și-a pierdut părintele. El a urmat liceul sanitar la îndemnul tatălui său.

”Aveam 18 ani, tatăl meu avea 43... un frate de 17 ani, mama mea avea 42” a spus ministrul, la un post TV.

Mama ministrului are 70 de ani și are mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care a fost foarte atentă în această perioadă: ”Sunt mândru de mama mea, respectă întru totul recomandările. Și acum, când ne întâlnim, stă la distanță, nu lasă masca”.

Nelu Tătaru a povestit și de ce a intrat în politică: ”A venit politica peste sala de operație, a venit PSD-ul peste sala mea de operație, îngrădindu-mi anumite activități pe care le făceam. Erau destule presiuni politice...

Vrând să fac destul de multe, prin achiziții proprii, mi-am luat la început un endoscop, având competențe pentru endoscopie. Nu se accepta, și nu accepta managerul spitalului să-l dau în comodat ca să-l putem folosi toți medicii din spital. Am fost nevoit să-mi cumpăr singur un laparoscop. Nu l-au acceptat nici pe acela în spital.

Am decis să intru în politică în condițiile în care politica îți asigura oarecum o expunere, dar nu în mod negativ, ca și presiune. Erau două fronturi. Un front al managementului și al primăriei locale, același partid și, coincidență sau nu, erau frate și soră... La conducerea spitalului - sora, la conducerea primăriei - fratele”, a explicat Nelu Tătaru.

Mai multe articole despre:
nelu tataru