MENIU

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, în control la Spitalul Județean din Focșani

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, va fi prezent, luni, la Spitalul Județean Sfântul Pantelimon Focșani, în control, anunță realitateadevrancea.net. Sâmbătă a fost închisă a doua secție a spitalului din cauza infectării mai multor cadre medicale.

 

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, va veni, luni, în control la Spitalul Județean Focșani, și cu această ocazie îl va demite pe managerul Spitalului Județean, Constantin Mândrilă, depistat și el pozitiv cu COVID-19, potrivit unor surse guvernamentale, scrie realitateadevrancea.net.

Managerului i s-ar reproșa proasta gestionare a situației din unitatea medicală, unde 8 cadre medicale au fost depistate pozitiv cu COVID-19 și două secții – Nefrologie și Cardiologie – au fost închise.

Prefectul județului a solicitat Guvernului conducere mixtă – Ministerul Apărării Naționale împreună cu Ministerul Sănătății - pentru Spitalul Județean Focșani.

Secția de Cardiologie a Spitalului Județean Focșani a fost închisă sâmbătă după ce un asistent a fost depistat pozitiv cu COVID-19, potrivit realitateadevrancea.net. Cardiologia a doua secție care se închide la Spitalul Județean Focșani, după cea de Nefrologie.

Numărul cadrelor medicale infectate din spital a ajuns la 8, pe lângă acestea fiind infectat și managerul Spitalului, Constantin Mândrilă.