MENIU

VIDEO Ministrul Sănătății, ANUNȚ despre carantinarea persoanelor de peste 65 de ani

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății Foto: Inquam Photos/George Călin

Carantinarea persoanelor peste 65 de ani este o măsură luată în calcul de ministrul Sănătății, a anunțat joi ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, în exclusivitate, într-un interviu la Realitatea PLUS.

 

Nelu Tătaru a anunțat, joi, că autoritățile se gândesc la carantinarea persoanelor vârstnice dacă nu se respectă regulile și dacă starea de urgență „persistă mai mult decât ne așteptam”, într-un interviu pentru Realitatea PLUS. 

„Ne-am gandit efectiv si la niste metode sa ii ducem intr-un hotel, sa-i ducem într-o camera cu tot confortul in care sa vina cineva si sa aiba grijă de ei. Dar rămâne în funcție de evoluție”, a precizat Nelu Tătaru.

Întrebat cum vor reuși autoritățile să le asigure o cazare în condițiile în care există un număr mic de spații, Nelu Tătaru a spus că „sunt intr- adevar putine spatii, dar cand este stare de urgenta si cazurile continua si ei trebuie protejati si nu-si mai gasesc linistea in niciun caz la ei, atunci spatiile le vom gasi, in hoteluri , rechizitionate sau nu, contra cost sau nu”.