MENIU

Ministrul Economiei trimite Corpul de Control la Comerțul Exterior! Claudiu Năsui a descoperit că ultima ofertă de pe portal este veche de... OPT ani

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a solicitat Corpului de control să facă un raport despre finanțarea site-ului de comerţ exterior al României, pe care ultima ofertă de export publicată este de acum OPT ani, din 8 octombrie 2012.

 

„Uitaţi cum arăta site-ul de comerţ exterior al României! Pagini întregi pe care sunt scrise texte de umplutură menite să existe doar în timpul construcţiei site-ului. Am dat click de curiozitate pe „Modalităţi de susţinere a exportului” şi iată în imagine ce text apare. Ultima ofertă de export este din 8 octombrie 2012, în contextul în care site-ul trebuia, în teorie, să arate oportunităţi de export. I-am rugat să închidă site-ul, mi s-a spus că nu se poate pentru că e făcut într-un proiect cu bani elveţieni şi nu pot să-l închidă. Am cerut corpului de control să facă un raport despre cum a fost finanţat şi făcut acest „portal””, a scris ministrul Claudiu Năsui pe Facebook.