MENIU

Ministrul Economiei - Claudiu Năsui susține că va da afară angajații care nu își fac treaba, indiferent de partidul care i-a pus în funcție

Claudiu Năsui - ministrul Economiei

Ministrul Economiei - Claudiu Năsui a declarat, miercuri, la un post de radio, că nu va ezita să dea afară angajații care nu își fac treaba indiferent de partidul care i-a pus în functie, explicând că este vorba despre "corupție și bătaie de joc la adresa banului public".

"Sunt sute de astfel de cazuri, de agentii si de companii care exista in Romania, despre care nu stie nimeni, care sunt pure sinecuri politice si care in general au fost folosite pentru salarizarea activului de partid si alte lucruri asemenea si a da posturi importante unor oameni care au fost influenti dintr-un motiv sau altul politic", a declarat Claudiu Năsui.

"Nu ma intereseaza, pot fi pusi de USR, de PNL, de PSD, coruptia si genul acesta de bataie de joc la adresa banului public, nu ma intereseaza culoarea din spatele careia se intampla. Bine, USR nu are cum sa aiba, ca suntem prima oara la guvernare, dar nu voi accepta lucrul acesta de la nici un partid, nu ma intereseaza de la cine sunt", a mai declarat Claudiu Năsui.

Mai multe articole despre:
claudiu nasui