MENIU

Ministrul Cuc zboară de pe șantier pe șantier

Razvan Cuc, în județul Alba

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, verifică șantierele loturilor 1 și 2 de pe A10, Sebeș- Turda, la doar câteva zile după ce a făcut două drumuri la șantierul de pe centura Bacăului.

O nouă vizită a ministrului Răzvan Cuc pe șantierele autostrăzii Sebeș – Turda, informează Realitatea de Alba. De această dată ministrul Transporturilor verifică stadiul lucrărilor pe tronsoanele 1 și 2 ale autostrăzii A10.

Pe parcursul zilei de joi, ministrul transporturilor Răzvan Cuc, șe întâlnește cu constructorii celor două loturi, cu autoritățile locale. Cuc susține că lucrările ar trebui urgentate și va vizita periodic aceste loturi.

Supărat că pe internet a apărut o poză de pe Centura Bacăului în care nu se vede niciun utilaj iar oamenii au spus că nu se fac lucrări, Răzvan Cuc a mers din nou pe șantier ca să demonstreze că totul este fake news.

Oficialul chiar i-a criticat pe românii care fac astfel de comentarii. În weekend au apărut fotografii din care se vedea că pe șantierul inaugurat acum trei zile nu mai era urmă de utilaje. CNAIR a infirmat informațiile, iar constructorul a spus că muncitorii nu lucrează duminica. La trei zile după acest moment, a venit anunțul oficial că lucrările se opresc pentru o săptămână.

Ministrul Transporturilor explică lipsa autostrăzilor: intervenția statului paralel

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, la Craiova, că de vină pentru lipsurile în domeniul infrastructurii din România este implicarea „statului paralel", menționând că angajaților din domeniul transporturilor le-a fost „teamă" să semneze documente și de aceea se înregistrează întârzieri.

Ministrul Răzvan Cuc a spus că nu mai admite, în cadrul Ministerului, să i se mai spună „că nu se poate" și că dacă este nevoie, în anumite situații, se va impune și modificarea legislativă, totul pentru a nu se mai înregistra întârzieri petru realizarea obiectivelor în infrastructură.

Mai multe articole despre:
ministrul Transporturilor autostrăzi razvan cuc