MENIU

Ministerul Afacerilor Externe: Patru turiști români au fost răniți în naufragiul din Thailanda

Naufragiu pe Yangtze: Bilanțul victimelor a ajuns la 431 de morți

Patru turiști români au fost răniți ușor în urma naufragiului de joi a unei ambarcațiuni thailandeze, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE), citat de Agerpres.

Potrivit MAE, Ambasada României la Bangkok face demersuri pe lângă autoritățile thailandeze pentru a verifica dacă vreuna dintre victimele decedate deținea și cetățenia română.

„Ambasada României la  Bangkok a fost informată la data de 27 mai 2016, de către poliția din insula thailandeză Koh Samui, cu privire la producerea unui accident în data de 26 mai, în care a fost implicat un grup de 36 turiști, printre care și patru cetățeni români, care se aflau într-o ambarcațiune. Potrivit primelor informații primite, 3 persoane au decedat, iar restul pasagerilor au fost răniți, fiind transportați de către poliția marină și serviciul de urgență medicală la spital pentru îngrijiri medicale”, arată MAE, citat de Agerpres.

Reprezentanța diplomatică românească de la  Bangkok informează că cei patru turiști români implicați în incident au fost externați în cursul zilei de vineri.