MENIU

Poliţia anunţă măsuri de ultimă oră pentru turiştii care merg pe A2 în mini-vacanţa 15-18 august

CNAIR, alături de cei ai Poliţiei Rutiere, anunţă pentru zilele următoare, aplicarea unor măsuri de fluidizare a traficului în zona punctului încasare a taxei de trecere a podului de la Feteşti.

În condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei, pe sensul Bucureşti - Constanţa se creează ambuteiaje, CNAIR SA va schimba sensul de circulaţie pe una dintre benzile reversibile, traficul urmând a se desfăşura pe patru benzi în sensul Bucureşti - Constanţa şi pe două benzi în sensul Constanţa - Bucureşti.

De asemenea, în cazul în care, din cauza aglomeraţiei pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră) pe sensul Constanţa - Bucureşti se creează ambuteiaje, CNAIR SA va organiza un punct suplimentar de încasare, traficul urmând a fi dirijat şi prin spatele clădirii Agenţiei de Încasare Feteşti.

CNAIR precizează că peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti şi Cernavodă, situate pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa) poate fi achitat pe portalul www.erovinieta.ro şi prin intermediul aplicaţiei eTarife (destinată telefoanelor mobile), precum şi la distribuitorii autorizaţi sau prin SMS, la numărul 7577.

Mai multe articole despre:
autostradă Poliţia A2 cnair