MENIU

Mihai Tudose, ironii despre alianța Ponta-Negoiță: Îmi pare rău de Robert, avea un ceas frumos la mână. Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor

Mihai Tudose, ironii la adresa alianței Ponta-Negoiță

Fostul premier Mihai Tudose ironizează alianța anunțată de Victor Ponta, liderul Pro România, și Robert Negoiță, președinte al noului partid București 2020, pentru alegerile locale. Într-o postare pe Facebook,Tudose critică afirmația lui Ponta conform căreia alianța ar fi o alternativă la PSD și PNL.

”Tupeu sau frică? Sau ambele....

Citat din Ponta, azi, cu ocazia ”alianței” cu Robert Negoiță și partidul său: Mă bucur că toți cei sceptici, toți cei neîncrezători, toți cei care credeau în ”scenario” și jocuri de culise - au înțeles azi că PRO România este cu adevărat o Alternativă la PSD și PNL (nu anexa unui alt Partid)!!!
Încheiat citatul...
Deci cum să anunți că ești pe picioarele tale, unic și irepetabil, tocmai când anunți că te-ai băgat sub poalele altcuiva?!? Cum să faci așa cevaaaa?!?! Cât tupeu îți trebuie?!?
Îmi pare tare rău de Robert... Avea un ceas frumos la mână... Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor....”, a scris fostul premier, după anunțul făcut de Ponta și Negoiță.

Reamintim că, la începutul lunii, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat că nu va mai candida din Partea PSD la alegerile locale, nemulțumit că, deși Liviu Dragnea a plecat din partid, ”au rămas căpușe însetate de sânge, putere și întuneric, ce parazitează partidul”. Alegerile locale au fost programate pe 27 septembrie.