MENIU

Mihai Tudose: "Fondul Proprietatea este o porcărie" (VIDEO)

Mihai Tudose, critic la adresa lui Dragnea

Fostul premier Mihai Tudose a criticat în termeni duri Fondul Proprietatea, într-un dialog în direct pe care l-a purtat cu Cozmin Guşă, la emisiunea  "România 2019".

Discuţia legată de fondul Proprietatea a fost lansată de Cozmin Guşă, care i-a cerut lui Mihai Tudose să-şi spună părerea despre activitatea acestei entităţi şi asupra faptul că o parte a profiutului este exportată spre Statele Unite.

"Fondul Proprietatea este una dintre cele mai mari porcării, una dintre cele mai mari "mangleli", să o spunem direct, care s-au întâmplat în România. Existau sute de modalităţi de a-i despăgubi pe cei nedreptăţiţii, dar nu aşa, a plecat o parte din economie, nimeni nu ştie unde au plecat banii, este cea mai mare porcărie postrevoluţionară", a afirmat Mihai Tudose.

sursă video: Realitatea TV

Fondul Proprietatea este o agenție a Guvernului, având ca acţionar majoritar statul, înființată în decembrie 2005, cu scopul de a asigura resurselor financiare pentru despăgubirea în acţiui la FP a persoanelor expropriate abuziv de regimul comunist. 

Din septembrie 2010, administratorul Fondului Proprietatea este Franklin Templeton Investment Management.

Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă Mihai Tudose