MENIU

Mihai Trăistariu, reacție despre prestaţia României de la Eurovision 2019

Cântăreţul Mihai Trăistariu a comentat pe Facebook prestaţia artistei Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, în cea de-a doua semifinală a concursului. România a ratat pentru al doilea an consecutiv FINALA EUROVISION 2019. 

În ceea ce priveşte România, Trăistariu afirmă că Ester Peony a cântat impecabil, fiind ”la mare înălţime”.

”România a fost la mare înălţime. Ester a cântat fără greşeală, iar show-ul a fost chiar fain. Şi faza cu mâna, pe care au păstrat-o şi îmbunătăţit-o a fost un plus, zic eu! Piesa ei s-a încadrat perfect în peisaj, pentru că are sould-ul ultra modern. În concluzie, România s-a prezentat super bine”, a scris Trăistariu pe Facebook.

Cântăreţul a comentat şi prestaţia vecinilor de peste Prut, dar şi a Macedoniei de Nord.

”Moldova mă impresionează an de an cu show-ul. Chiar dacă s-a mai făcut faza cu desenatul în nisip (...), tot mi-a plăcut azi. Cea mai bună voce de azi a avut-o Macedonia! Una peste alta, a fost o semifinală la nivelul unei finale. Foarte greu! Foarte buni! Din ce în ce mai greu să reprezinţi ţara ta! Bravo, iubitori ai Eurovisionului! Reuşiţi să-i faceţi pe artiştii pasionaţi de Eurovision să se preocupe mai mult decât ar face-i în mod obişnuit”, a conchis artistul.