MENIU

Mihai Gâdea, ieșire violentă în direct la TV după conferința lui Kovesi

Mihai Gâdea a avut o ieșire nervoasă în emisiunea sa, Sinteza Zilei, după conferința de presă a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. ”Pupați-o în c*r pe Kovesi”, i-a spus Gâdea purtătorului de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

„Să vă explic așa, de la om la om”, îi spune Gâdea lui Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, invitat în emisiunea Sinteza zilei. Se întâmpla miercuri seara, aproape de ora 23.00. În studio, erau Ionel Dancă, din partea PNL, Andreea Cosma, de la PSD, Șerban Nicolae, și el PSD, avocatul Pavel Abraham și Mugur Ciuvică, scrie Pagina de Media.

Se discuta despre acuzațiile la adresa procurorilor din DNA. „Nu e vorba despre oameni, e vorba de magistrați. Înțelegeți? Magistrații fac asta. Dumneavoastră înțelegeți treaba asta?”, a spus Gâdea.

Ionel Dancă: „Domnul Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereți pentru un polițist pedofil să plece un ministru de interne? De ce? (...) Așa faceți și acum. De ce să plece șeful unei instituții pentru un „portocală” inventează probe?”

Miha Gâdea, vizibil enervat: „Să nu plece. Pupați-o în c*r pe Kovesi...Pupați-o, domnule, în c*r pe Kovesi”, după care i-a întors spatele.

Ionel Dancă: „Domnule Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi.”

Laura Codruţa Kovesi declarase, cu câteva ore înainte, că Justiţia este sub un asalt şi că se încearcă îngenuncherea statului român şi umilirea cetăţenilor.

Şefa DNA a anunţat că asistăm la un festival disperat al inculpaţilor, reacţie la scandalul interceptărilor. Şefa Direcţiei Anticorupţie a explicat clar şi răspicat că informaţiile apărute în media în ultimele zile au o singură miză: demolarea din temelii a sistemului de justiţie. 

Mai multe articole despre:
DNA Mihai Gâdea Antena 3 Laura Codruța Kovei