MENIU

Mihai Fifor, afirmație-șoc despre Dincă: "Nu e la prima chestiune de acest gen"

Ministrul interimar de interne Mihai Fifor a făcut o declarație surprinzătoare despre criminalul de la Caracal. Gheorghe Dincă ar fi "un om care nu e la prima chestiune de acest gen", a spus ministrul. Trebuie să vedem care e istoricul acestei persoane, a precizat șeful Internelor.

Ministrul de Interne a declarat că se fac "eforturi uriașe" pentru a se veni cu informații concrete legate de tragedia de la Caracal și dispariția Luizei Melencu.

„Ancheta e derulată de DIICOT, MAI are rolul de suport. Cred că am reușit să punem la dispoziție cei mai buni ofițeri criminaliști pe care îi avem. Sunt două săptămâni de când s-a petrecut această tragedie și vă asigur că se fac eforturi uriașe ca să se vină cu date noi. Ne-am fi dorit cu toții să putem avea vești bune, să avem informații concrete despre fete. Important e că se lucrează atent, se adună probe și încercăm să aflăm cine e acest individ care pare tot mai mult o ființă subumană. Am discutat cu multă lume, se caută conturarea unui profil. Unii spun că e psihopat, un om cu o personalitate dublă. Nu ucizi cu atâta sânge rece și apoi mergi și te plimbi cu o detașare fantastică. E un om care știe ce face, își joacă investigatorii. În primele zile asta a făcut. E un om care nu e la prima chestiune de acest gen, trebuie să vedem care e istoricul acestei persoane", a declarat Fifor la Antena3.

Unul dintre prietenii lui Gheorghe Dincă a fost audiat joi la Poliția Caracal, timp de trei ore. Este vorba despre bărbatul la care a fost găsit cel de-al 4-lea telefon al criminalului. De pe acest aparat a fost sunat bunicul Luizei după dispariția fetei, ca să i se spună că aceasta este bine.

Între timp, La Poliția Caracal s-a efectuat și percheziția informatică a telefoanelor lui Dincă, la care a asistat și criminalul. Și părinții Alexandrei au fost azi acolo și, potrivit unor surse, nu vor cere daune morale pentru uciderea fiicei lor. 

Investigația va continua vineri la "casa ororilor".

Mai multe articole despre:
criminal Caracal crime Caracal