MENIU

Mihai Covaliu, prezent la Adunarea Generală a JUDO-ului românesc

Fostul mare campion olimpic Mihai Covaliu - președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român a fost prezent la Adunarea Generală a Judo-ului românesc, la Poiana Brașov, potrivit solidnews.ro.

La Poiana Brașov, s-a desfășurat astăzi Adunarea Generală a Judo-ului românesc, eveniment unde au fost prezenți reprezentanții celor peste 200 de cluburi de judo din România, potrivit solidnews.ro. La această manifestare, invitatul de onoare a fost președintele COSR, fostul mare campion olimpic Mihai Covaliu, care s-a adresat participanților cu un mesaj de mobilizare pentru viitoarele competiții europene sau mondiale din judo, respectiv a făcut o trecere în revistă a contextului sportiv internațional și a premizelor de competiție și calificare pentru Olimpiada de la Paris din 2024, dar și pentru evenimentul olimpic din 2028, ce se va desfășura la Los Angeles.


Mihai Covaliu a apreciat performanța tinerilor sportivi din judo-ul românesc, la a căror competiții a participat în ultimul an, vorbind deja despre certitudini că în viitor acești tineri medaliați de la competițiile de juniori sau tineret vor conta pentru medalii europene mondiale sau olimpice, scrie solidnews.ro.

Într-o postare pe contul său de Instagram, președintele Federației Române de Judo, domnul Cozmin Gușă, i-a mulțumit președintelui COSR cu următorul text:

„Mulțumiri și aprecierea mea pentru Mihai Covaliu, ce-a participat azi la Adunarea Generală a Judo-ului românesc, în calitatea sa de președinte al COSR! HAI ROMÂNIA! 🥋🤝🇷🇴”