MENIU

Mihai Constantinescu s-a operat pentru a doua oară pe inimă! Care este starea de sănătate a artistul

Mihai Constantinescu nu scapă de problemele de sănătate. Deşi în ultima vreme artistul a suferit a doua intervenţie pe cord deschis, artistul a mers într-o scurtă vacanţă în Israel, alături de soţia lui, cu ocazia împlinii a 72 de ani.

"Cand te gandesti ca in viata ta trebuie sa fie lumina, gasesti forta si putere! Eu atat mi-am spus, prima saptamana vreau s-o uit din viata mea, sigur ca suferi putin! Acum ma simt extraordinar si nu imi vine sa cred ca eu am trecut din nou printr-o chestie de genul asta!", a spus artistul.

Mihai Constantinescu şi Simona Secrier trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste două decenii, deşi între ei există o diferenţă de vârstă de 25 de ani. Cei doi au declarat că se iubesc ca-n prima zi şi că au reuşit să depăşească orice obstacol de-a lungul timpului tocmai cu ajutorul iubirii şi al muzicii.

Mihai Constantinescu a slăbit în urma operaţiei, iar recuperarea nu este uşoară. "Mi-a fost foarte dor de voi. Trebuie să mulţumesc unor îngeraşi. Trebuie să îi mulţumesc medicului care m-a operat. (...) Am avut cam jumătate de an toate gândurile posibile şi imposibile, mai negre, mai negre, foarte negre, foarte roz, foarte colorate şi până la urmă am zis că sunt un om puternic, care atunci când vreau să fac ceva vreau, m-am decis să am hotărât să fac operaţia. (...) Recunosc că am slăbit, patru kilograme. Recuperarea nu este foarte simplă. Totul depinde de felul tău de a fi. (...) Doresc tuturor bărbaţilor să aibă măcar jumate şansă cât am avut eu. Simona e mai mult decât îngeraşii", mai declara Mihai Constantinescu.

Sursa: cancan.ro