MENIU

Mihaela Rădulescu, mesaj tulburător după tragedia care a lovit show-ul "Românii au talent"

Mihaela Rădulescu

Un batran de 78 de ani a urcat pe scena de la Romanii au Talent si a reusit sa ii impresioneze pe cei patru membri ai juriului, de la care a obtinut cate un DA. Din pacate, Ioan Dunca nu a mai ajuns in etapa urmatoare pentru ca s-a stins din viata.

Mihaela Rădulescu a postat, pe Facebook, un mesaj emoționant, după ediția de vineri a emisiunii "Românii au Talent", potrivit DCNews.ro.

Mihaela Rădulescu și-a amintit de concurentul, în vârstă de 78 de ani, care a primit patru de "Da", dar a murit și nu va fi prezent în etapa următoare.

"Din emisiunea de aseara, din atatea emotii si zambete, mi-a revenit in minte...batranelul atat de simpatic si de plin de viata, pe care l-am trecut toti in etapa urmatoare, dar care... a murit. A trecut in ..."finala"vietii, castigand bucuria de a ne a fi invatat lectia suprema... Ii daruiesc gandul meu bun, transmit condoleante familiei care n-a stiut de prezenta lui acolo si ii multumesc pentru imensa caldura cu care ne-a imbratisat, aratandu-ne ce fantastica e iubirea de viata si pofta de a o trai in tinerete vesnica. Ne continuam vietile, exact asa cum a continuat si spectacolul de aseara..." a scris Mihaela Radulescu.

Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis au fost impresionati de un batran de 78 de ani, fost aviator, care, pe langa faptul ca a cantat si a facut glume pe scena, el a facut si flori, starnind ropote de aplauze. Dunca Ioan a reusit sa obtina patru de Da din partea juriului, urmand sa se pregateasca temeinic pentru etapa urmatoare, scrie cancan.ro.

Insa, nu a mai apucat sa isi vada visul cu ochii, pentru ca batranetea si bolile si-au spus cuvantul, iar concurentul s-a stins din viata acasa, in sanul familiei.

Mai multe articole despre:
deces Mihaela Rădulescu ioan dunca