MENIU

VIDEO + FOTO Microbuz cu 19 copii, implicat într-un GRAV accident, în județul Suceava. A fost activat PLANUL ROȘU

Accident în jud. Suceava, localitatea Arbore (sursa foto: svnews.ro)
Accident în jud. Suceava, localitatea Arbore (sursa foto: svnews.ro)

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier extrem de grav pe raza localității Arbore, din județul Suceava. Potrivit realitateadesuceava.net, sunt implicate un microbuz de transport elevi și două autoturisme. Situația este delicată din cauza numărului foarte mare de posibile victime, din care 19 sunt copii.

”Sunt 5 adulti și 19 copii implicați. Toți sunt conștienți și cooperanți și sunt evaluați din punct de vedere medical. Intervin 1 autospecială pentru descarcerare, 6 ambulanțe SAJ, 3 ambulanțe SMURD și 1 ATPVM. S-a activat Planul Roșu de Intervenție”, informează ISU Suceva.

Prsea locală scrie că în urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe o parte, peste un gard de beton de la marginea drumului. Tot din media locale află și că la fața locului s-au deplasat 9 ambulanțe și că, de fapt, ar fi fost vorba despre 26 de persoane rănite în total, și nu de 24, așa cum apare în informarea ISU Suceava.

7 persoane au fost transportate de urgență la spital, restul celor rămași la fața locului neavând nevoie de asistență medicală.

 

 

Mai multe articole despre: