MENIU

Microbuz cu 6 persoane, implicat într-un accident pe DN1, în județul Sibiu. O femeie a fost transportată la spital

Poliție / Foto: Inquam Photos

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz cu şase persoane și un autoturism s-a produs, sâmbătă, pe DN1, la Arpaşu de Jos (în județul Sibiu). Din primele informații, o femeie, transportată la spital.

"Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă pe DN1 în localitatea Arpaşu de Jos la un accident rutier. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 56 de ani care acuza dureri abdominale şi de membre. Aceasta este transportată la UPU Sibiu, conştientă. Celelalte persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital", a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Accidentul a fost produs de un şofer din Braşov, care a intrat cu autoturismul în remorca microbuzului.

"În timp ce conducea un autoturism pe direcţia Braşov - Sibiu, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din judeţul Braşov, nu a păstrat distanţa şi a intrat în coliziune cu remorca unui microbuz transport persoane, cu 6 pasageri, condus în faţa sa de către un bărbat în vârstă de 25 de ani, din judeţul Vrancea. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei în vârstă de 56 de ani, din judeţul Vaslui, pasageră în microbuz. Fără mari probleme de trafic", a precizat purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu, Elena Welter.