MENIU

"Mi-a frânt inima". Ce vindea un băieţel de 7 ani, în faţa farmaciei, ca să facă rost de mâncare

Un băieţel în vârstă de şapte ani a fost găsit de un poliţist din Franklin, Ohio, în timp ce stătea în faţa unei farmacii şi încerca să îşi vândă ursuleţul pentru a face rost de bani pentru mâncare, potrivit The Huffington Post.

„Mi-a frânt inima. Mi-a spus că încerca să îşi vândă ursuleţul pentru a câştiga bani pentru mâncare, pentru că nu mâncase nimic de zile întregi”, a declarat Steve Dunham, poliţistul care l-a găsit pe cel mic.

Ulterior, poliţistul l-a dus pe băiat la un fast-food şi i-a dat să mânânce, în timp ce alţi doi poliţişti au aflat unde locuia cel mic şi s-au dus la el acasă.

Băiatul locuia în condiții inumane, printre "gunoaie şi sticle goale de lichior", iar mai mult, acesta mai are încă patru fraţi, cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani. Toţi cinci au fost daţi în grija rudelor de către autorităţi.

„Poliţiştii se confruntă zilnic cu astfel de situaţii şi îi ajută cum pot pe cei care trăiesc pe stradă. Îi tratează de parcă ar fi parte din familia lor. Astfel de poveşti, ca cea de azi, sunt recurente pentru noi", a declarat şeful poliţiei locale, Russell Whitman pentru Journal-News.

sursa

Mai multe articole despre:
sărăcie băiat foame ursuleţ