MENIU

Metodă șocantă de sinucidere în Argeș. S-a spânzurat de un măgar. Ce s-a întâmplat

Un cioan din comuna Rucăr, Argeș, a ales o metodă cumplită de sinucidere. Potrivit martorilor, ciobanul a legat o funie de măgar şi din celălalt capăt a făcut un laţ pe care şi l-a pus în jurul gâtului. În momentul în care măgarul a luat-o la fugă, tânărul şi-a găsit sfârşitul.

Incidentul s-a produs duminica seara, in apropierea stanei la care lucra ciobanul. "Este vorba despre un barbat in varsta de 38 de ani din judetul Ialomita, care a fost gasit decedat. Cadavrul a fost transportat la laboratorul de medicina legala din Campulung Muscel, pentru efectuarea necropsiei", a declarat luni agentul principal Madalina Sandu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arges, citat de Hotnews.

Conform aceleiasi surse, pe cadavru nu au fost observate alte urme de violenta, cu exceptia celor specifice spanzurarii si a unor leziuni superficiale provocate prin tarare.

Se pare că la mijloc a fost un scandal dintre doi rucăreni, care au avut mai multe dispute pe marginea turmei de ovine ce se afla în grija tânărului cioban, la o stână din Sătic – Valea Largă. Amenințat, acesta a ales să se sinucidă. 

Mai multe articole despre:
sinucidere măgar Rucăr