MENIU

Metoda incredibilă prin care această femeie a slăbit 45 de kilograme. A făcut 3 lucruri!

Metoda incredibilă prin care această femeie a slăbit 45 de kilograme. A făcut 3 lucruri!

Există foarte multe exemple motivante de oameni care au reușit să slăbească într-un timp foarte scurt și să ajungă la o formă cu care să fie mulțumiți și fericiți.

Un astfel de caz este și cel al tinerei Rebecca Grafton, de 27 de ani, care a reușit să slăbească 45 de kilograme prin adoptarea unor obiceiuri sănătoase. Află povestea ei!

Rebecca mărturisea faptul că, după ce a terminat liceul, a început să acumuleze în greutate. A venit momentul în care a trebuit să se mute de una singură și să își gătească. Totodată, a început să consume mai mult alcool decât o făcea înainte. „Ajunsesem în punctul în care corpul meu se schimbase foarte mult - se vedea pe fața mea cât de mult mă îngrășasem, mai ales că nici nu mă mai recunoșteam în poze”, mărturisea ea.

După ce s-a întors dintr-o vacanță în Jamaica, în luna ianuarie 2014, Rebecca a început să țină un jurnal. „Nu puteam să mă uit la fotografiile din vacanță și să îmi amintesc cât de mult m-am distrat, ci mă gândeam doar la faptul că eram foarte grasă”, spunea ea.

Călătoria ei de slăbire a debutat de la 111 kilograme, iar în doi ani de zile a reușit să slăbească 45 de kilograme. Pentru acest lucru, s-a bazat pe 3 obiceiuri, de care a ținut cont cu sfințenie.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.