MENIU

Mesajul unui rănit în Colectiv pentru patronii clubului: "Ar face bine să stea cu ochii în patru"

Cătălin Scânteie, rănit în urmă incendiului din Colectiv din octombrie 2015, a reacţionat pe o reţea de socializare după ce patronii clubului, Alin George Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, au scăpat de arestul la domiciliu, urmând să fie cercetaţi în libertate, sub control judiciar.

"Începând de azi, patronii de la Colectiv ar face bine să stea cu ochii în patru când vor ieşi din casă, să se ferească de furia răniţilor şi a rudelor celor decedaţi pe 30.10.2015", a scris pe Facebook Cătălin Scânteie.

Tânărul a precizat că nu are de gând să facă nimic în acest sens, dar nu se ştie ce se va întâmpla dacă patronii clubului se vor întâlni vreodată cu familiile victimelor sau chiar cu cei răniţi.

"Departe de mine acest gând, dar nu se ştie niciodată cum se vor intersecta drumurile noastre şi cum vor decurge 'amabilităţile'", a punctat el.

Bărbatul încheie mesajul de pe Facebook făcând referire la corupţia din România.

"Dacă ei au scăpat atât de uşor, ei... nişte 'neica nimeni' necunoscuţi până acum cinci luni, atunci va imaginaţi ce (nu) se va întâmplă cu ai de sus, da?", a notat el, conform Ziare.com.