MENIU

Mesajul lui Mahatma Gandhi pentru fiecare zodie

Mesajul lui Mahatma Gandhi pentru fiecare zodie

Inițiatorul mișcărilor de revoltă prin non-violență și părintele independenței Indiei, Mahatma Gandhi, este considerat în zilele noastre un reper al bunătății și înțelepciunii. Ideile și vorbele sale, celebre în întreaga lume, au devenit principii după care milioane de oameni se ghidează în viață. Zodiile ar trebui să se oprească puțin asupra mesajelor pe care Gandhi le are pentru fiecare în parte.

Berbec

Voința berbecului este încurajată de Gandhi, prin vorbele sale: ”Puterea nu vine din capacitățile fizice, ci dintr-o voință inamovibilă”.

Taur

”La început te ignoră, mai apoi râd de tine, pe urmă luptă împotriva ta, după care tu câștigi”. Acesta este mesajul pe care Gandhi îl are pentru tenacitatea cu care Taurii reușesc să treacă peste obstacole și să ducă la bun sfârșit ceea ce-și propun.

Gemeni

Pentru latura aventuroasă a gemenilor, Gandhi are un sfat: ”Trăiește ca și cum ai muri mâine. Învață cât pentriu o veșnicie”.

Racul

Fire grijulie, Racul nu își va mai încărca mintea cu gânduri dacă are încredere că Dumnezeu va ajuta orice demers întreprins de el sau de familia lui. ”Nu e nimic care consumă mai mult organismul decât îngrijorarea, iar cine are încredere în Dumnezeu nu ar trebui să îți facă griji pentru nimic în lumea aceasta.”

Leu

Leul ar trebui să învețe să comunice și mai bine cu oamenii și să înțeleagă mai profund sensul cuvântului putere. ”Am crezut la un moment dat că puterea înseamnă mușchi. Înseamnă, de fapt, să știi cum să te înțelegi cu oamenii”.

Fecioară

Firii analitice a fecioarei, cu tendința constantă de a se critica pe ea însăși, din dorința de a se cunoaște mai bine și a ajunge la o variantă mai bună a propriei persoane,  îi este destinat un sfat legat de descoperirea sinelui: ”Cel mai bun mod de a te descoperi pe tine este să te pui în serviciul binelui pentru ceilalți”.

Citeşte mai mult pe unica.ro

Mai multe articole despre:
horoscop Mahatma Gandhi zodii