MENIU

Mesajul lui Firea în prima zi de campanie electorală: "În Senat, voi fi vocea oamenilor! Așa cum, în primărie, am fost sprijinul oamenilor!"

Mesajul lui Firea în prima zi de campanie electorală: "În Senat, voi fi vocea oamenilor! Așa cum, în primărie, am fost sprijinul oamenilor!"

"In Senat, voi fi vocea oamenilor! Asa cum, in primarie, am fost sprijinul oamenilor! Cu sustinerea dumneavoastra, voi continua in Parlament toate proiectele benefice pentru cetateni in domeniile: sanatate, educatie, mediu, transport, infrastructura" - este mesajul publicat, astazi, pe pagina sa de Facebook, de primi-vicepresedintele PSD, Gabirla Firea, in chiar prima zi de campanie electorala inaintea scrutinului din 6 decembrie. 

Fostul edil al Capitalei deschide lista social-democratilor la Senat, fiind urmata de Adrian Streinu Cercel, Laura Vicol, Vasile Dîncu, Leonard Azamfirei. 

"Ma voi bate in continuare pentru ca Bucurestiul sa aiba un buget adecvat nevoilor, o centura rutiera ocolitoare care sa rezolve problema traficului si a poluarii, retea de termoficare modernizata, scoli si spitale la nivel european. Va prezint echipa PSD Bucuresti si Ilfov pentru Parlamentul Romaniei! Oameni valorosi in domeniile lor, oameni care au solutii, oameni care se vor tine de cuvant", se mai arata in mesajul lui Firea, care se incheie si cu un indemn pentru bucuresteni: "Votati echipa social democrata!"

 

Mai multe articole despre:
firea lista psd senat