MENIU

Mesajul lui Barack Obama pentru Joe Biden: ”Se va confrunta cu o serie de provocări extraordinare pe care niciun președinte nu le-a avut vreodată”

Fostul președinte american Barack Obama l-a felicitat pe Joe Biden, noul președinte al SUA, conform calculelor actuale. El i-a transmis lui Biden că se va confrunta cu o serie de provocări extraordinare pe care niciun președinte nu le-a avut vreodată.

”Sunt foarte mândru să-l felicit pe următorul nostru președinte, Joe Biden și pe următoarea noastră primă doamnă, Jill Biden. De asemenea, sunt mândru să-i felicit pe Kamala Harris și Doug Emhoff pentru alegerea Kamalei ca vicepreședinte.
În aceste alegeri, în circumstanțe nemaivăzute, americanii au votat mai mult decât oricând. Și, odată ce fiecare vot este numărat, președintele ales Biden și vicepreședinte Harris vor obține o victorie istorică și decisivă.
Suntem norocoși că Joe are tot ce trebuie pentru a fi președinte și deja se poartă ca atare. Pentru că atunci când intră la Casa Albă în ianuarie, se va confrunta cu o serie de provocări extraordinare pe care niciun președinte nu le-a avut vreodată - o pandemie furioasă, o economie inegală și un sistem de justiție, o democrație în pericol și un climat în pericol.
Știu că va face treaba în interesul fiecărui american, indiferent dacă a avut sau nu votul lui. Așa că încurajez fiecare american să-i dea o șansă și să-i acorde sprijinul. Rezultatele alegerilor la fiecare nivel arată că țara rămâne profund divizată. Va depinde nu doar de Joe si Kamala, ci de fiecare dintre noi, sa ne facem partea - sa intindem dincolo de zona de confort, sa ascultam unii de altii si sa gasim un punct comun din care sa mergem mai departe, amintindu-ne că suntem o singură națiune, sub Dumnezeu.
În sfârșit, vreau să mulțumesc tuturor celor care au lucrat, organizat și au fost voluntari pentru campania Biden, fiecare american care s-a implicat în felul lui și tuturor celor care au votat pentru prima dată. Eforturile voastre au făcut diferența. Bucurați-vă de acest moment.
Democrația noastră are nevoie de noi toți mai mult ca niciodată. Michelle și cu mine așteptăm cu nerăbdare să susținem următorul nostru președinte și prima doamnă, cum putem”, a fost mesajul fostului președinte al SUA - Barack Obama.
Mai multe articole despre:
barack obama