MENIU

Mesaje Ro-Alert, duminică dimineață - CARANTINA a fost prelungită cu 14 zile în mai multe localități din Ilfov

Mesaje Ro-Alert, duminică dimineață - CARANTINA a fost prelungită cu 14 zile în Ilfov

S-a prelungit carantina pentru cinci localități ilfovene.

Locuitorii din comuna Dobroești, din Ilfov, au început să primească mesaje de tip RO-Alert, în care sunt avertizați asupra ratei mari de răspândire a coronavirusului și sunt sfătuiți să respecte cu strictețe normele de siguranță.

ATENTIE!!! In comuna Dobroești, cu satele aparținătoare Dobroești și Fundeni, din cauza nivelului foarte ridicat de răspândire al noului coronavirus (SARS-CoV-2), începând cu data de 19.12.2020, ora 22:00, se prelungește măsura de carantinare zonală pentru o perioadă de 14 zile, se arată în mesajul Ro-Alert.

 

”În urma emiterii Ordinelor Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat dr. Raed ARAFAT, începând cu data de 19.12.2020, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, măsura de carantinare zonală se prelungește în următoarele localități ilfovene: comuna Corbeanca, comuna Dobroești, comuna Mogoșoaia, orașul Otopeni, orașul Popești-Leordeni”, transmite și Prefectura Ilfov. 

Prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru cele cinci localități ilfovene a fost propusă ca urmare a analizelor de risc zonă focar întocmite de către Direcția de Sănătate Publică Ilfov și a avizelor emise de către Institutul Național de Sănătate Publică.

Modelul de adeverință de la angajator/declarațiile pe proprie răspundere, Ordinele Șefului DSU și Hotărârile CJSU Ilfov sunt disponibile pe pagina de internet a Instituției Prefectului Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/