MENIU

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR 2016 selectate atent pentru perechea ta

<p>Cel mai frumos gest de Ziua &Icirc;ndrăgostiţilor! Tu cum ai reacţiona?</p>

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR 2016. MESAJE DE VALENTINE'S DAY, SMS DE VALENTINE'S DAY, URĂRI DE VALENTINE'S DAY, selectate cu grijă de REALITATEA.NET.

Promotie mare la eMAG pentru Ziua Indragostitilor. Consultati ofertele AICI.

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR 2016. MESAJE DE VALENTINE'S DAY, SMS DE VALENTINE'S DAY, URĂRI DE VALENTINE'S DAY.

  • Dragostea e un munte pe care îl urci râzând și îl coborî plângând. E o taină pe care îndrăgostiții o ascund de frică lumii....când taină e descoperită dragostea se stinge că un clișeu fotografic expus la lumina.
  •  Să nu crezi că poți stabili cursul iubirii căci ea dacă te consideră vrednic îți va îndreptă ea cursul!... 
  • Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei. Numai așa ți-ai da seamă ce mult insemni pt mine!  
  • Soarele nu ar fi portocaliu marea nu ar fi albastră eu nu aș fi fericit dacă nu ai fi tu. 
  • Tot timpul să desenezi cercuri în jurul celor pe care-i iubești nu inimi pt că inimile se pot rupe, dar cercurile nu au capăt. 
  • Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viață frumoasă, m-aș apleca asupra umărului tău, te-aș strânge în brațe și aș spune 'uite asta'. 
  • Aș vrea să cred să pot visă să te aduc de partea mea. Aș vrea că timpul să-l opresc să-ți spun de fapt cât Te iubesc. 
  • E greu să iubești și va fi întotdeauna, dar adu-ți aminte că cineva te iubește și acela sunt EU .  
  • Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ți spună despre toată dragostea pe care ți-o port în suflet. 
  • Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie cerul plângea pt că pierduse cel mai frumos înger!  
  • Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit și mi-a spus că un înger nu păzește alt înger!

Mesajul lui Barack Obama pentru Michelle de Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua Îndrăgostiţilor. Ce MESAJE să-i trimiţi persoanei iubite de VALENTINE'S DAY

- Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, ca o oră are 60 min. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate .

- Poţi să spui 'te iubesc' într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.

- Îţi multumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam ca există, îţi multumesc pentru tot.

- Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aş dori să traiesc o mie de ani

- Să iubeşti nu e nimic, să fii iubit e ceva, să iubeşti şi să fii iubit e totul.

- Linie. Punct. Linie punct punct punct linie. Punct punct. Punct punct linie. Linie punct punct punct. Punct. Punct punct punct. Linie punct linie punct. Adica te iubesc

MESAJE de VALENTINE'S DAY: cere un zâmbet

De Sfantul Valentin vreau sa iti spun ca iubesc motivele pe care mi le dai in fiecare zi pentru a te iubi: zambetul tau, ochii tai, bunatatea ta, atentiile pe care mi le faci si modul in care imi inseninezi viata.

Iti multumesc pentru fericire, sentiment care nu stiam ca exista, iti multumesc pentru tot.


Pentru mine nu esti doar sotul meu, ci esti tot ce am putut sa imi doresc mai mult de la viata. Chiar daca mai avem cateodata si certuri si neintelegeri, vreau sa stii ca te voi iubi mereu ....mult mult.

Tu ai facut culorile mai vii, frumusetea mai pura, placerea mai intensa. Cu ocazia Valentine`s Day iti reamintesc: te iubesc mai mult decat iubesc viata, minunea vietii mele!

Acum ca Ziua Indragostitilor se apropie si parca atmosfera se schimba, devine mai plina de iubire si de intelegere, stau sa ma gandesc la zilele de Sfantul Valentin petrecute impreuna cu tine. Poate nu am avut mereu inspiratie sa-ti iau cadoul pe care il voiai, dar anul acesta l-am gasit. Sper sa-ti placa si sa-ti fie drag, pentru ca in el am inchis o parte din inima mea, o marturie a dragostei imense pe care ti-o port si care pare sa se intregeasca in fiecare zi. In el se afla lucrurile pe care as vrea sa ti le spun in fiecare zi si parca nu reusesc. Vreau sa stii ca te iubesc si ca esti o inspiratie pentru mine: ma inspiri sa fiu o persoana mai buna in fiecare zi.

De Sfantul Valentin vreau sa iti spun ca iubesc motivele pe care mi le dai in fiecare zi pentru a te iubi: zambetul tau, ochii tai, bunatatea ta, atentiile pe care mi le faci si modul in care imi inseninezi viata.

Iti multumesc pentru fericire, sentiment care nu stiam ca exista, iti multumesc pentru tot.

MESAJE DE VALENTINE'S DAY: mesaje romantice

- Nu caut astăzi declaraţii de dragoste, ele se citesc în tot ce faci când eşti cu mine. Cu multă dragoste...

- Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur şi simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

 - Nu refuza dragostea cand îţi bate la uşă, beneficiază chiar şi când e la ofertă. Be my Valentine!

- Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!

- Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, ca o oră are 60 min. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate .

- Poţi să spui 'te iubesc' într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.

- Îţi multumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam ca există, îţi multumesc pentru tot.

- Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aş dori să traiesc o mie de ani

- Să iubeşti nu e nimic, să fii iubit e ceva, să iubeşti şi să fii iubit e totul.

- Linie. Punct. Linie punct punct punct linie. Punct punct. Punct punct linie. Linie punct punct punct. Punct. Punct punct punct. Linie punct linie punct. Adică te iubesc

- Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului A iubi. Mulţumesc, dragostea mea!

- Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine!




Ziua Îndrăgostiţilor. Ce MESAJE să-i trimiţi persoanei iubite de VALENTINE'S DAY

VALENTINE'S DAY: cadouri de Ziua Îndrăgostitilor


  • O lună împreună

Dacă judecăm prin prisma faptului că o relaţie nouă înseamnă, într-un fel, că orice lucru este perceput ca fiind special, putem deduce că simpla experienţă de a fi împreună este adeseori, mult mai semnificativă decât un cadou material, scrie ABC News.

Un gest mai excentric care s-ar potrivi în acest caz ar fi să angajezi un bucătar personal care să gătească o cină romantică la domiciliu. În absenţa unui buget permisiv, un picnic cu perne moi, fructe şi vin delicios ar trebui să aibă acelaşi efect. Tot la domiciliu.

Emma McLaughlin şi Nicola Kraus, autoarele romanului best-seller "Nanny Diaries", care a avut parte şi de o ecranizare la Hollywood, au sugerat o sticlă de whiskey sau bourbon pentru bărbaţi şi un buchet "fabulos" de flori drept cadou pentru femei.

 

"Fi creativ", au spus ele. "Nu trebuie să fie trandafiri. Care sunt culorile din apartamentul ei? Arată că eşti atent. Dar în mod sigur nu lalele. Nimic nu e mai puţin sexy decât lalelele."

  • VALENTINE'S DAY: Un an împreună

Un an de relaţie este cea mai bună perioadă pentru sărbătorirea Zilei Îndrăgostiţilor, consideră Abby Larson, fondatoarea site-ului StyleMePretty.com. Relaţiie sunt suficent de fragede încât să mai existe senzaţia de noutate, dar destul de înaintate încât să te simţi confortabil cu celălalt.

O propunere de cadou potrivit pentru perioada aceasta ar fi un masaj în cuplu oferit în dreptul şemineului, urmat de o sticlă de şampanie şi nişte fructe în ciocolată.

Fondatorii site-ului de haine de lux pentru bărbaţi hookandalbert.com au sugerat că bărbaţilor le-ar plăcea să primeasă bilete la un concert sau eveniment sportiv, în timp ce femeile ar putea fi oricând mulţumite prin nişte bijuterii alese, a spus fondatoarea Kendra Scott Jewelry.

  • VALENTINE'S DAY: Cinci ani împreună

Relaţia care a împlinit cinci ani are nevoie, de Ziua Îndrăgostiţilor, de ceva cu adevărat distractiv şi incitant, e de părere Abby Larson. "Pentru răsfăţ, comandă o limuzină care să vă ia de acasă şi să vă ducă la un restaurant nou fabulos", a sugerat ea. "Încheiaţi seara la un bar plin de viaţă sau dansând în noapte la un club local de jazz -- undeva comod şi mai puţin luminos unde să vă puteţi cuibări într-un colţ (...)"

"Buget restrâns? Săriţi peste maşină, comandaţi o pizza în formă de inimă, apoi duceţi-vă la cel mai apropiat ring de dans, unde să vă puteţi pierde unul în braţele celuilalt", continuă Larson.

  • VALENTINE'S DAY: Zece ani împreună

După zece ani de relaţie, sunt foarte mari şansele ca tu şi partenerul tău să fi trecut deja de repetate ori prin toate activităţile tipice Zilei Îndrăgostiţilor, motiv pentru care în acest moment aţi putea să plănuiţi sau să cumpăraţi ceva cu adevărat semnificativ.

De exemplu, o idee bună pentru ea ar putea fi o expediţie în doi, de preferat în locul în care v-aţi cunoscut sau unde aţi sărbătorit primul 14 februarie împreună.

  • VALENTINE'S DAY: 25 de ani împreună

Dacă aţi ajuns la 25 de ani de relaţie, aţi putea pune la cale ceva numai pentru voi, ceva de care nu v-aţi putut bucura în linişte în ultimii ani. O surpriză frumoasă pentru partener ar fi o "evadare" de weekend, fie la o pensiune din apropiere, fie o minivacanţă în Europa.

Cuplurile care obişnuiesc să facă des călătorii s-ar putea bucura de o hartă personalizată care să conţină toate locurile în care aţi mers împreună.

  • VALENTINE'S DAY:  50 de ani împreună

Pentru că 50 de Zile ale Îndrăgostiţilor merită ceva cu totul deosebit, ai putea opta pentru un colier cu o singură piatră de smarald (simbol pentru dragoste, potrivit aceleiaşi Abby Larson) sau, în cazul unui buget mai redus, o cutie de bijuterii făcută de mână pe care să o umpli cu bileţele despre viaţa voastră împreună.

Alt cadou potrivit ar fi un album fotografic al istoriei relaţiei voastre, completat cu scrisori şi alte amintiri, sau un slideshow video cu un fundal muzical care să aibă o semnificaţie puternică pentru amândoi.

  • VALENTINE'S DAY:  Nu sunteţi împreună (încă)

Dacă vrei să îi câştigi atenţia acelui cineva la care ţi-a rămas gândul, au scris aceiaşi experţi pentru ABC News, dulciurile sunt calea cea mai sigură spre inima lor.

"Niciodată nu poţi să dai greş cu ciocolată", au fost de părere McLaughlin şi Kraus. "E delicioasă fără să provoace stres din cauza exagerării cu cheltuiala - sau cu declaraţiile amoroase".

"Puţini ar refuza o cutie de brioşe făcute în casă sau o sticlă de şampanie!", a fost de acord şi Larson.

VALENTINE'S DAY. Idei de cadouri în funcţie de stadiul în care se află relaţia voastră