MENIU

Mesaje de Florii pentru mame, surori, tați, frați și prieteni

Înainte de a alege din lista de mesaje de florii trebuie să știi câteva lucruri despre această sărbătoare. În ziua de Florii, credincioșii merg cu ramuri de salcie la biserică, pentru a-L întâmpina pe Hristos. 

Ramurile vor fi sfințite și puse la icoane. De asemenea, tradiția spune că ramurile se țin la icoane până vin celelalte florii. Potrivit unei credințe populare, pomii ar prinde putere cu adevărat abia în această perioadă și vor fi bogate în roade.

Tot în ziua de Florii se, stupii de albine se împodobesc cu ramuri de salcie sfințite, pentru ca albinele să fie binecuvântate. În unele sate, ramurile sfințite de salcie se aruncau în curte, atunci când bătea grindina, pentru a potoli vremea.
Potrivit unei statistici de la Ministerul Administrației și Internelor, în jur de un milion și jumătate de români își serbează ziua numelui cu această ocazii și, prin urmare, așteaptă mesaje de Florii de la noi.

Numele de floare care apare cel mai des în România este Viorica. Potrivit statisticilor, peste 145 de mii de femei cu acest nume așteaptă mesaje de Florii cu urări. Urmează numele de floare Florentina, pe care îl poartă peste 129.000 de femei. Pe 91.000 de mii de femei din România le cheamă Florica, iar alte 73.000 se numesc Camelia. În ceea ce privește bărbații, peste 336.000 cu numele Florin așteaptă mesaje de florii cu urări, 54.000 pe care îi cheamă Florin, precum și 9.000 pe care îi cheamă Mugurel. Iată mesaje de florii pe care le puteți trimite celor dragi cu ocazia acestei mari sărbători a creștin-ortodocșilor.

Mesaje de Florii. Pentru mame și surori

Să primeşti flori de ziua ta, să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

Sper că din această zi frumoasă să îți împodobești viața cu cât mai multe flori care să se adune într-o cunună de realizări și de dorințe împlinite. La mulți ani!

Să ai o zi cât mai frumoasă, înseninată de lumina blândă a primăverii și încărcată de parfumul dulce al unu nou început! La mulți ani!

De Florii să se răsfrângă asupra ta toată dragostea cu care primăvara își întâmpină florile, toată veselia care izvorăște din ciripitul păsărilor si toată bunătatea cu care soarele dezmiardă natura. La mulți ani!

Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă.
Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

Mesaje de florii. Pentru iubite

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!

Sper ca primăvara să înflorească în viața ta așa cum florile se deschid cu gingășie în sufletul meu atunci când te văd. La mulți ani!

Fără tine lumea ar fi lipsită de sens; florile nu ar fi la fel de înmiresmate iar razele soarelui nu ar fi la fel de blânde. La mulți ani!

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

Fără tine lumea ar fi lipsită de sens; florile nu ar fi la fel de înmiresmate iar razele soarelui nu ar fi la fel de blânde. La mulţi ani!

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta. Soarele a aflat şi el, luna şi ea! Fericire ţi-au adus, iar mie împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulţi ani!

Pentru cea mai minunată floare din viaţa pământeană, un gând sincer de respect şi de iubire pentru ea şi pentru toate florile parfumate din viaţa noastră. La mulţi ani!

Mesaje de Florii. Pentru tați și frați

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar află şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim. Motoceii să va între în casă cu mult belşug şi spor în toate.

Adevărată frumuseţe vine din suflet şi încălzeşte lumea cu bunătatea, onestitatea şi compasiunea ei. Eşti o persoană cu adevărat specială şi îţi urez să ai parte de o zi minunată.

Azi de Florii îţi urez că ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Sănătate şi La Mulţi Ani!

De ziua ta frumoasă floare să zâmbeşti, să spui ce vrei, să razi cu gură până la urechi, să iubeşti, să le spui celor dragi că îi iubeşti, să fii fericit şi împlinită. La Mulţi Ani!

De ziua ta, o lume ne desparte, însă te simt aici, chiar dacă eşti departe. La mulţi ani, de la mare depărtare.

Începe prin a te iubi pe ţine însuţi, pentru că atunci când vei avea prea multă iubire în cupa vieţii vei fi dispusă să o împărţi şi celorlaţi şi asta va face fiecare zi mai minunată. La Mulţi Ani!

Învaţă să asculţi florile, să le admiri frumuseţea, dar mai ales învaţă să le protejezi, să le hrăneşti cu dragoste şi bucurie. La Mulţi Ani!

Îţi doresc să trăieşti fiecare clipă a vieţii cu aceeaşi intensitate cu care Primăvară îşi varsă cupa de culori peste întreg pământul. La Mulţi Ani!

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii. La Mulţi Ani!

Sărbătoreşte sau pur şi simplu fă-ţi timp numai pentru ţine. Este ziua ta, aşa că bucură-te din plin de ea! La Mulţi Ani!

Să-ţi aducă Dumnezeu o primăvară eternă în suflet! La Mulţi Ani!

Sper că această zi specială să îţi aducă tone de fericire în calea ta. La mulţi ani, de Florii!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viaţă numai flori, Noroc şi bucurie. La Mulţi Ani!

Zâmbeşte, iubeşte, dăruieşte ... e momentul unui nou început. La Mulţi Ani de Florii!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru ţine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate, şi Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru ţine! Fie că anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei că să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri că să fii veşnic iubita şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti.

Eşti o persoană minunată şi veselă. Faţă ta zâmbitoare şi inima caldă îmi luminează ziua. Sper că de Florii să ai parte de o zi cum eşti tu… minunată!

Mesaje de Florii. Pentru prieteni

De ziua ce-ţi surâde-n prag, Şi-i porti frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.

Florii alese şi zile senine, Săptămâna Patimilor să te ţină în leagăn de flori şi în lumina cea curată a lui Dumnezeu.

Gândurile care se îndreaptă spre ţine sunt la fel de minunate precum primele flori ale primăverii. Sper că ziua de Florii să fie la fel de fericită aşa cum îţi doresc să-ţi fie întreagă viaţă.

În drumul tău spre împlinire îmi doresc că această primăvară să fie dirijorul potrivit, să te facă să zâmbeşti mai sincer, să gândeşti mai pur şi să iubeşti cu mai multă dăruire şi pasiune. La Mulţi Ani de Florii!

Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, Pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, În numele ei şi a tot ce-i frumos, Eu îţi doresc fericirea!

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâţia prieteni care să fie lângă ţine, la greu şi la bine!

De ziua numelui îţi dăruiesc toate florile din lume însoţite de sănătate, fericire, multe bucurii şi belşug! La mulţi ani!

Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, în numele ei şi a tot ce-i frumos, eu îţi doresc fericirea!

La multi ani! În viaţă să te împiedici de un bolovan de noroc, să calci într-o baltă de fericire, să te stropeşti din cap până-n picioare cu iubire şi să fii sanatos!

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Motoceii sa vă intre în casa cu mult belşug şi spor în toate. Florile să-ţi fie aproape.
Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astazi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele.

Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer “La mulți ani” unei alte flori!

Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!

De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!

De ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULȚI ANI!

Florii alese și zile senine, săptămâna patimilor să te țină în leagăn de flori și lumină curată Dumnezeiască!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de ziua numelui!

Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

Mesaje de Florii în versuri

„Pe drumul vieții mai deschizi astăzi o poartă
Sper dincolo de ea un an mai însorit te-așteaptă
Un an bogat în pace, dragoste și sănătate
Mulți Ani și nu uita: Să fii primul(prima) în toate!”

„Dacă există-n lume fericire
Eu ți-o doresc azi însutit
La fel cum îți doresc multă iubire
Noroc și un trai împlinit.”

„De zîmbet îți doresc să-ți fie fața plină,
În drumul tău să ai mereu lumină
În inimă să porți sămînță de iubire
Mulți Ani și multă multă fericire!”

„Cîți oameni ai să întîlnești în viață
Atîtea bucurii eu îți doresc să ai în față
Atîtea forțe și răbdare să găsești la greu
Atîți prieteni dragi să-ți dăruiască Dumnezeu
Atîta sănătate să păstrezi în tine
Să-ți fie zi de zi pe suflet cald și bine
Și să te știu așa și peste ani
Iubito, scumpo, La Mulți Ani!”

„Iti doresc cerul cu soare
Sa-l ai in priviri mereu,
Si in suflet sarbatoare
Sa-ti sadeasca Dumnezeu.
Sa nu te zaresc vreodata
Trist pe viata ce o ai
Si cu inima bogata
Sa vezi lumea – colt de rai!
La Multi Ani!”