MENIU

Mesaj sfâşietor pentru micuţul de 5 ani ucis de şoferul beat: "Vei fi mereu campionul!"

Băieţelul de cinci ani care a murit în urma tragicului accident provocat de un şofer beat, pe autostrada Timişoara -Lugoj, este omagiat de clubul de fotbal la care juca. "Rareș, vei fi mereu mereu campionul echipei tale în sufletele noastre și ale colegilor tăi" este mesajul postat pe pagina de FB a Clubui Sportiv Comunal Ghiroda si Giarmata Vii.

"Suntem profund îndurerați de acest tragic moment. Fiecare părinte și-ar da propria lui viață pentru a o salva pe a copilului său. Suntem alături de familiile îndurerate și de toți părinții echipei CSC Ghiroda, categoria de juniori 2013."

Micutii, unul in varsta de 5 ani si altul de 6 ani, se aflau în maşină cu bunicii şi tatăl unuia dintre ei, revenind de la Constanta, de la un campionat de fotbal. Potrivit postării de pe pagina Clubului Sportiv Comunal Ghiroda si Giarmata Vii, echipa micuţilor tocmai câştigase medaliile de aur şi devenise campioană de vară. 

Intr-o altă maşină care mergea în faţa celei lovite de şoferul beat care circula pe contrasens se aflau alţi copii din echipa de fotbal Giarmata. Conducatorul acesteia a evitat in ultimul moment impactul, potrivit opniatimisoarei.ro.

Mai multe articole despre:
Timişoara accident Lugoj